Szereplők

Néhány szó a karakterekről:


Jesse:
Nos itt éppen nem egy tipikus jófiú lesz sőt ami összességében illeti.
Már a külseje miatt is minden nő odavan érte és ilyen szempontból is egy gazfickó. Hiszen csak egy dologra kellenek neki a nők semmi többre. Amíg persze meg nem jelenik majd egy nő. Miamiban igencsak hírhedt alaknak számít. Kemény üzletember aki nem mindig játszik tisztán. Noha számos piszkos dologgal is foglalkozik elég sokan a zsebében vannak ahhoz,hogy soha semmiből ne jöjjön ki rosszul. Tisztelik őt, ugyanakkor tartanak is tőle. Mint a helyszíneknél is látható egy klub tulajdonosa Miamiban. Főleg ezzel foglalkozik, de persze akad más is  . . . . . Olyan férfi aki mindig tudja mit akar és nem fél megszerezni. Bármi áron.


Olivia: 
Olivia pár évvel fiatalabb mint Jesse akivel évekkel ezelőtt komoly kapcsolata volt de bizonyos okok miatt elszakadtak egymástól Évek óta nem találkoztak és egy kis csavarral fognak most újra egy új helyen. És Olivia ekkorra egy teljesen más nő. Nem az a tipikus naiv kislány mint régen volt bizonyos dolgok az életben keményebbé tették főleg a férfiakkal szemben és nem adja magát könnyen. Sok mindenen ment keresztül ami ilyennek tette őt.  Ami az ő foglalkozását illeti ő nem Miamiba való hanem Los Angeles-i ahogy eredetileg Jesse is. De a nagybátyja ráhagyott egy éttermet Miamiban amit itt fog vezetni. Imádja ezt csinálni és jól is csinálja.


Briana:
Nos az ő karaktere lehet annyira nem lesz a szívetek csücske. Ő Olivia nővére. Aki mindig is féltékeny volt titkon a húgára. Mind arra, hogy sikeres a szakmájában amit imád, valamint a pasik miatt, főleg Jesse-t illetően. De ahogy elkezdődik majd a történet őt is jobban megismeritek.
Dean:
Nos róla kezdésnek annyit, hogy világ életében jó barátja volt Jessenek és így, hogy Miamiban kezdtek új életét üzlet társak is lettek a klubban. Főként Jesse-é de Dean a társa és persze nagy cimborája Mindenben. Azért emelem így őt is ki mert lesz neki IS szerepe a történetben igencsak.
Ennyit csak nagy vonalakban de szerintem már az első részből is sokat megtudhattok majd és a fejezetből jobban átjön majd, hogy ki kicsoda, milyen. Jönnek azért majd még szereplők de úgymond ők a Főőő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése