Történet

A történet két főszereplője Jesse és Olivia. Ők ketten már hosszú ideje ismerik egymást és együtt vannak. Mindez annak idején LA-ben történik. Mégis Jesse már akkor is nagyra vágyó, hatalom éhes volt ugyanakkor hiába volt mellette Liv aki imádja őt nem volt neki elég. És ami még rosszabb az egyik kalandja Liv háta mögött a lány tulajdon nővérével volt. Ezeket összeadva és, hogy Jesse a siker és a pénz reményében már akkor is számos kétes üzletben részt vett nem éppen a legjobb párosítás. Persze Oliviát sem tudta a végletekig hitegetni aki titkon a férfi után kutakodott. Akkor tört ki a botrány mikor Olivia megtudta miben mesterkedik Jesse és persze a nő ügyei is kiderültek. Mint várható ebből óriási botrány kerekedett kettejük között. A lány feldúltan hagyta ott a férfit és szállt kocsiba. Aminek az lett az eredménye, hogy Olivia immár öt évvel korábban autó balesetet szenvedett. Néhány törésen kívül semmi komolyabb baja nem esett, vagyis ez nem éppen igaz. A fejét nagy ütés érte aminek a következtében elvesztette az emlékezetét. Minden kitörlődött számára. A múltja, a mostani élete, a családja, a barátai és persze ez az este is amikor mindenre fény derült. A család és barátok természetes a lány mellett álltak. Jesse pedig félelmében, hogy lebukhat a dolgaival és, hogy minden kiderülhet szedte a sátor fáját és hátra sem nézve elhagyta LA-t. Hallott Olivia balesetéről de miután megtudta, hogy semmi komoly baja legalábbis testileg vissza sem nézett. Arról részletről azonban, hogy a lány nem emlékszik ő nem tud. Így érkezett meg Miami ahol az azóta eltelt öt évben elérte amit akart. Rettegett üzletember lett, akit tiszteltek ugyan, de tartottak is tőle. Habzsolta a nőket és a pénzt mással nem foglalkozott. Egészen egy bizonyos napig.

Olivia életében semmi sem változott ez az öt év alatt. Továbbra sem emlékszik csak bizonyos dolgokra. Arra az estére és a történtekre nem. Mégis mellette volt a családja, a barátai és folytatta tovább az életét. Egy kis éttermet vezetett Los Angelesben amit imádott. Mégis jött egy kis változás az életében amikor kedvenc Roberto bácsikája ráhagyta az éttermét Miamiban. Olivia nem gondolkodott sokat. Így minden után öt évvel később ő és a családja immár Miamiban élik az életüket.

És itt éri utol ismét Oliviát a végzete természetesen Jesse személyében. Akivel egy véletlen folytán ismét keresztezik egymást az útjaik. A lánynak persze ismeretlen a férfi mégis ismét ugyanabba a hibába készül esni mint anno most mégis tisztább fejjel egy olyan nőként aki igenis ki tud állni és nem adja egy könnyen magát. De meddig tart ez az állapot? Egy találkozás ahol ismét összeismerkednek és beindulnak a történések. De vajon mi történik ha Olivia egyszer ismét emlékszik majd mindenre? Mert meg fog történni.

Megtudjátok ha olvassátok a történetet. Ez lenne nagy vonalakban de persze ahogy íródik majd jobban át lehet látni és remélem tetszeni is fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése