2015. július 27., hétfő

Visszatértem :) FRISSÍTVE!!!

Sziasztok ismét!


Sajnálom, hogy ennyi időre eltűntem, de egy két dolog beszippantom és sajnos mindenre nem maradt időm. Mi tagadás hála a barátnőmnek egy kicsit sori függő lettem és lezavartam vagy 40 évadnyi sorozatot és bevallom ez miatt hanyagoltam mindent. De most már, hogy mindent megnéztem amit akartam ismét itt vagyok. A héten ha holnap nem is szerdára igyekszek az új fejezettel és hála Naominak nemsokára jön az új design is. Addig kitartás és köszönöm annak aki ezután is itt lesz :) Puszi nektek:
Helló ismét. Sorry, hogy ismét csúsztunk, de nagy nehezen kész a fejezet a bétámnál van ahogy visszakapom jön, addig is pár dolog ami most hirtelen kiakasztott kicsit. Mégpedig a chates üzenet. Főleg neked szól ez Bi. Először hagy szögezzem, hogy igen ígértem a frisst, de sajna akkor nemtudott jönni, de most itt van. Ezentúl aki még netán marad és továbbra is elolvassa akkor látni fogja ha van friss, erről nem lesz semmi infó, ugyanis van életem, munkám és ezer dolog még és sajnos nem mindig úgy alakul az időm se ahogy szeretném. De mivel most jött valami ami még inkább motivál, hogy befejezzem igyekszek ahogy időm engedi ezzel foglalkozni, de friss csak akkor lesz biztos ha már fent van. Szóval ezért is nem tetszett a szemrehányás, hogy hol a friss. Hát ez van ezért lehet utálni. Összességében saját szórakoztatásra, hobbiból készül ez az egész ez pedig csak amolyan plussz, hogy ide felkerült ebbe a szép környezetbe ugyanis ez fontos nekem. Az pedig még inkább a bónusz ha valaki elolvassa. És a szemrehányásról még annyit, hogy ennyi erővel én is írhatnám, hogy semmilyen visszajelzést nem kapok azoktól akik elolvassák, pedig az is igen motiváló ha tudja az ember, hogy tetszik másnak az amit csinál, vagy mi a véleménye. De én nem fogok ezért rinyálni, aki ír annak szoktam válaszolni és nagyon köszönöm. A pipákból is látom, hogy azért vagytok itt és tetszettek az eddigiek amiért hálás vagyok Nektek!

És pár szót magáról a fejezetről is. Nikky barátnőmnél van már aki azt mondta nemsokára lesz és átnézi szóval lehet még, hogy később felkerül. De most mondom, hogy sokra ne számítsatok. Nemtudom de valahogy nem igazán voltam megelégedve vele. Az elejével talán igen de a végével nem éppen. Ahhoz képest, hogy milyen ötletek voltak nem igazán jött össze a dolog, de majd látjátok. Szerintem ez a rohadt meleg is az oka :D nem éppen vagyok a toppon. De jövőhéten délután dolgozom ami annyit tesz, hogy este fél 11 körül esek haza szóval leghamarabb is csak hétvégén lesz időm írni, de mivel ez a fejezet igencsak adott gondolkodnivalót is, hogy s mint akarok még a történetbe és mit hogyan jobb is legalább amíg lesz időm a kövinek nekiállni lesz időm átgondolni. ÉS kell is mert most a fejemben igencsak zavaros a dolog. Vagyis tudom miket akarok, de még nem állt össze, de igyekszek kiagyalni és a következőt jobbra megcsinálni mert ez még nekem se igazán az igaz. De majd látjátok. Bocsánat a kis mondókáért. Legyetek jók, fejeztet nemsokára. És köszönöm annak aki itt van. Puszi Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése